diumenge, 16 de setembre de 2012

El Portal fa 18 anys
El 9 de setembre es van complir 18 anys del naixement de la revista El Portal de Centelles. Aquest mateix dia va sortir el número 217. Han estat 217 mesos seguits de publicació ininterrompuda i d’informar sobre el poble de Centelles (Osona).

Hem aconseguit ser la revista que més ha durat i que més números ha publicat a la nostra població. Segons el Baròmetre de la Comunicació de Catalunya tenim acreditats més de 5.000 lectors per a una població de 7.000 habitants.

El Portal de Centelles va néixer per omplir el buit que havien deixat les revistes que ens havien precedit com per exemple El Quicarell que va tancar a finals dels setanta. El Portal volia ser una revista d’informació general com a molts pobles de Catalunya. Els fundadors treballaven aleshores en premsa comarcal i nacional i pensaven que era interessant fer una publicació que només parlés de Centelles ja que l’activitat del municipi (cultural, econòmica, esportiva) ho feia necessari.

Actualment El Portal de Centelles la fan bàsicament mitja dotzena de persones. Surt el primer divendres de cada mes en format DIN A4 i té, normalment, entre 32 i 40 pàgines de les quals algunes són en color. Té seccions fixes com : notícies, cultura, esports, temps, poesia, opinió, còmic, agenda, etc. La direcció de la publicació va a càrrec de Josep Paré i Iolanda Martín.

Des d'aquí volem agraïr el suport que ens han donat durant aquests 18 anys els nostres lectors, subscriptors, els anunciants i els col·laboradors; sense ells no hauria estat possible.